Blog

Mooi vlinder

roseprincess2Mooie vlinder,

Mooie vlinder je zit daar in de schaduw vleugel lam. Mooie vlinder wat gebeurde er in je leven? Waarom ben je zo bang? Eéns voelde je je zo klein onbelangrijk en niet gezien. De handen van De Here weefde en vormde jou. Mee ging jij in Zijn transformatie. Al Zijn kracht en bescherming borduurde Hij om je heen. Samen met Hem! Je was niet meer alleen. Hij creërde jou van een rupsje tot in een prachtig vlinder bovendien. Mooie vlinder je straalde. Mooie vlinder je vloog met je vleugels wijd. Gedragen op Zijn wind. Mooi vlinder, vrij was jij. Gelukkig rustend in Zijn prachtige bloemen veld. Mooie vlinder je was zo mooi, Zijn licht straalde van je af. Zo mooi, puur, schitterend, sterk en bemind. Mooi vlinder waar ging het fout? Je spreid je vleugels niet meer. De zekerheid, rust en vrede zijn niet meer je metgezel. Mooie vlinder, wie heeft je pijn gedaan? Mooie vlinder wat trok je toch weg uit de vredige tuin vandaan? Mooie vlinder je zit daar met je hoofd teneer. Je wilt weer terug naar je rups zijn, je begin. Daar waar Zijn vormende handen veilig om je heen waren telkens weer. Mooie vlinder, vleugel lam. Er is hoop, een frisse wind, een nieuwe dag. Hoor vlinder! Er wandelt Iemand door de tuin. Hij kijkt bezorgt, Hij is op zoek. Zijn stem, zacht, zorgelijk, vol liefde. Hij fluistert je naam. Waar ben je mooie vlinder? Waar ben je met je vleugels wijd gedragen op Mijn wind? Mooie vlinder, Ik ben het Die jou zo bemint. Mooie vlinder Mijn liefde is voor jou, Ik ben en blijf je altijd trouw.

Laat het los en fladder maar. Al wat aan je vleugels kleeft Ik haal het van je af. Lief kind, Ik hou van jou. Was Mijn liefde niet voor altijd bij jou? Laat het maar los en ga weer leven met Mij. Rust en vrede, Ik zal het je weer geven. Wees niet bang of bezorgd. Kijk niet angstig om je heen. Ik ben met jou. Mijn lieve kind, Ik ben jou Vader. Kom toch bij Mij. Mijn lieve kind, Ik blijf je trouw. Kom bij Mij. Kom schitter en straal. Zachtjes blaas Ik nieuw leven in jou, zachtjes draag ik jou weer op Mijn wind. Mijn handen voor achter onder en boven jou. Kom je Mijn kind? Ga je weer mee? Blijf daar niet zitten, vleugel lam. Mijn lieve kind, Ik hou nog steeds van jou. Ik ben jou Vader, je eeuwige trouw.

Er kunnen dingen in ons leven gebeuren waardoor we afdwalen van God. Soms is de drempel zo groot om weer terug te gaan naar Hem. Angst, pijn of schaamte. We mogen weten dat Gods liefde voor ons eeuwig is. Zij liefde is eeuwig trouw. Hij wil dat we bij Hem zijn. En wanneer we afgedwaald zijn mist Hij ons. Hij wil steeds weer opnieuw verder gaan. Gods liefde, genade en vergeving is een eeuwige trouw.
Gods zegen en liefs Betty

Deel dit verhaal:Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Pin on Pinterest

Auteur Omschrijving

JEZUS is mijn rots, mijn vaste grond waarop ik sta, mijn redding, mijn leven, mijn grootste liefde

Geen reactie aan “Mooi vlinder

Je moet zijn logged in om een commentaar te plaatsen