Blog

Gods liefde voor jou

vreugdeolie¬†Een oud stukje wat ik vorig jaar van de Here kreeg.Vooral in deze moeilijke tijd vol van terreur, angst, onzekerheden, egoisme is het voor mij zo’n rustpunt om alleen naar Hem te kijken en me niet laten mee zuigen door de wereld die met de dag harder wordt. Hij staat boven alles. Want niks in dit leven is zeker of vast. Het enige dat zeker is, is Zijn liefde voor ons, en dat Hij ons gered heeft. Wat er ook zal gaan gebeuren! God staat erboven. Hier het stukje wat voor jou ook troostend en bemoedigend mag zijn.

Mijn lief, Mijn kind, Mijn waardevolle spruit. De liefde is gegeven in je hart. Mijn liefde doet overlopen. Vol zal je hart zijn. Vol van Mij. Mij zal je kennen. Mij zal je prijzen, loven en eren. Van mij zal je houden.Verzegel Mijn woorden in je hart. Mijn ja is ja. En Ik zeg dat jij de Mijne bent, en de zorg om jou geliefden ligt in Mijn hand. Wie is sterker? Wie is krachtiger dan Ik? Niets op deze verdorven wereld kan Mij stoppen in Mijn plan. Jij de Mijne, Ik zorg voor jou en nog zoveel meer. Geloof Mijn woorden dat Ik niet verloren laat gaan wat de Mijne is. Vertrouw Mij, en laat alles varen wat je naar beneden trekt. Mijn liefde is sterker dan de donder. Krachtiger dan de bliksem. En deze liefde Mijn lief, deze liefde geef Ik in je hart. Liefde zo sterk als de oceaan. Niet te stoppen. Deze liefde is voor jou. Open je hart en laat het stromen. Laat Mijn liefde stromen in je hart, en Ik zal je openbaren de geheimenissen, de waarheid, liefde en zekerheid. Want jij mijn lief bent sterk. Krachtig geformeerd door Mijn hand. Niets zal dit proces kunnen stoppen. Want het is Mijn wil. Het is Mijn wil om je te plaatsen waar Ik vreugde in je schep. Heb vertrouwen. Put nieuwe hoop en kracht uit Mijn wezen in jou. Ik zal woorden aan je geven. Openbaring. Open geslagen boeken, en jij…….Je zult hier mee omgaan als met het teerste porselein. Want jij bent krachtig, je bent sterk! Door Mij, en alleen door Mij. Weet je nog van de rots? Jij staat op de rots en niemand kan je raken. Want Ikzelf heb jou daar geplaatst. Ikzelf heb jou gezalfd. En nu is het tijd! De hoogste tijd. Maak je klaar. Leg je leven, verlangens, behoeften, angsten, vreugde in Mijn handen. Kom Mijn prinses, pak je zwaard. Je gaven en ga staan op deze rots. Schitter, schijn en straal. Ik ben met je, en dat is alles wat je nodig hebt. Vrees niet! Kijk niet angstig of bedroefd om je heen. Jou heb Ik geplaatst en jou ga Ik gebruiken. En zo spreek Ik deze woorden tot jou. Neem ze tot je en laat dit verzegeld zijn in je hart. Ik heb je lief.

God is voor en met ons. Wat er ook gebeuren zal.
Gods zegen.
Liefs Betty

Deel dit verhaal:Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Pin on Pinterest

Auteur Omschrijving

JEZUS is mijn rots, mijn vaste grond waarop ik sta, mijn redding, mijn leven, mijn grootste liefde

Geen reactie aan “Gods liefde voor jou

Je moet zijn logged in om een commentaar te plaatsen